Over ons

Het team

Onze mensen

Wij zijn de specialist in groot Amsterdam op het gebied van ondersteunende diensten voor aan- en verkoop. Wij zijn gespecialiseerd in o.a. waardebepalingen en taxaties van woningen, het verstrekken van energielabels en duurzaamheidsadvisering.

Joshua Somogyi

Register Makelaar Taxateur

“Hoi, mijn naam is Joshua en ik ben Register Makelaar Taxateur. Ik help je graag bij de aan-/verkoop en taxatie van je woning.”

Anne Koeman

Kandidaat Register Makelaar taxateur

“Hoi, mijn naam is Anne en ik ben Kandidaat Register Makelaar en Taxateur. Grote kans dat je me kent vanuit de Zaanstreek, al kom ik voor jou ook vaak in Groot Amsterdam. ”

Vincent de Jong

Vastgoedadviseur

“Hoi, mijn naam is Vincent en ik ben medewerker binnendienst. Ik ondersteun de buitendienst en help je graag bij de aan-/verkoop en taxatie van je woning.”

Jij?

Werken bij Amster Vastgoed

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en gedreven professionals.

Kirsten Casper

commercieel medewerker binnendienst

“Hoi, mijn naam is Kirsten en ik ondersteun de buitendienst zodat zij hun werk zo goed mogelijk kunnen doen voor jou. Grote kans dus dat je mij aan de telefoon krijgt. Ik spreek je hopelijk snel!”

Ons bedrijf

Amster Vastgoed

Amster Vastgoed is een ambitieus bedrijf dat o.a. gespecialiseerd is in energielabels, bouwkundige (aankoop)keuringen en verhuur. Al jarenlang helpen wij tal van woningeigenaren, woningcorporaties, makelaarskantoren en huurders naar volle tevredenheid. Of het nu gaat om één appartement, of een gehele vastgoedportefeuille, wij staan voor je klaar om je te adviseren en volledig te ontzorgen. Onze brede kennis en ervaring gekoppeld aan de inzet van een jong en gemotiveerd team is onze sleutel tot succes.

Amster Vastgoed

Onze brede kennis en ervaring gekoppeld aan de inzet van een jong en gemotiveerd team is onze sleutel tot succes.

Kom je er niet helemaal uit? Wij staan voor je klaar.

Dankzij jarenlange ervaring weten wij onze klanten te helpen met het juiste advies.

Onze medewerkers onderscheiden zich door de combinatie van betrokkenheid, deskundigheid en passie. Wij geven je graag persoonlijk advies.