Verduurzamingsadvies

Verduurzamen

van een label G naar een A+?

Bij verduurzamingsadvies krijg je een overzichtelijk rapport met maatregelen (o.a. typen isolatie, installaties en glaswerk) die je het beste kan nemen om te besparen op de energierekening en dus jouw energielabel. Ook zul je zien wat de geschatte kosten zijn van de energiebesparende maatregelen en hoe snel deze weer terugverdiend kunnen worden.

Ideaal als je wilt verduurzamen, rentekorting wilt ontvangen of gewoonweg je potentiële kopers wilt informeren naar de mogelijkheden.

Aanvraagformulier

Adresgegevens van de woning

De inspectie wordt uitgevoerd voor een tarief van € 495 ,- incl. btw 

3 simpele stappen

Afspraak maken

Vul het aanvraag formulier in en je aanvraag wordt zo snel mogelijk door ons verwerkt!

Inspectie uitvoeren

Onze inspecteur komt langs op het door jou opgegeven adres.

Ontvang het verduurzamingsrapport

Wij werken onze bevindingen uit in een overzichtelijk rapport zodat je direct inzicht hebt hoe je het beste kunt verduurzamen.

FAQ

Veelgestelde vragen

Veel vragen zijn ons al eens gesteld. Deze hebben we met de antwoorden op een rij gezet. Misschien staat jouw vraag er ook tussen.
Bij verduurzamingsadvies krijg je een overzichtelijk rapport met typen isolatie, installaties en maatregelen die de gunstigste effecten hebben op jouw woning. Ook zul je zien wat de geschatte kosten hiervan bedragen, wat voor invloed deze op het energielabel zullen hebben en hoe snel deze kosten weer terugverdiend zullen worden.
Regelmatig worden maatregelen geadviseerd voor een woning die op papier aantrekkelijk lijken, maar in de praktijk onvoldoende invloed hebben op het energielabel en uiteindelijke energiekosten. Als je voor persoonlijk verduurzamingsadvies kiest, zul je een op maat gemaakt overzicht ontvangen van de beste en meest voordelig mogelijke maatregelen voor jouw woning.

De meeste banken bieden tegenwoordig een duurzaamheidskorting of zelfs een duurzaamheidshypotheek met een flinke rentekorting. Of dit ook voor jou geldt hangt af van de hypotheekverstrekker. Klik hier voor een overzicht van de duurzaamheidskorting bij geldverstrekkers op dit moment.

Kom je er niet helemaal uit? Wij staan voor je klaar.

Dankzij jarenlange ervaring weten wij onze klanten te helpen met het juiste advies.

Onze medewerkers onderscheiden zich door de combinatie van betrokkenheid, deskundigheid en passie. Wij geven je graag persoonlijk advies.