Verhuur / Beheer

Zorgeloos woningverhuur

Je woning verhuren aan betrouwbare mensen?

Amster Vastgoed is gespecialiseerd in verhuur in Groot- Amsterdam. We hebben de juiste ingangen bij (internationale) bedrijven, makelaars alsmede een groot netwerk aan eigen zoekers. Uiteraard doen wij een (financiële) background check voor jou bij alle aspirant huurders! Tevens houden wij rekening met jouw wensen en eisen. Van advies tot verhuur (o.a via Funda) i.c.m. beheer. Onze servicemogelijkheden zijn oneindig en ontzorgen je volledig. En dat allemaal door een betrouwbare NVM makelaar.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op met een van onze makelaars.

Werkwijze

Hoe werkt het?

Kennismaking

ik wil graag verhuren aan leuke betrouwbare mensen en ik maak graag kennis met jullie bij de woning. We brengen de mogelijkheden in kaart alsmede de hoogte van de huur.

Verhuren

We promoten jouw woning actief en gaan op zoek naar de ideale match uit onze database van betrouwbare en leuke huurders.

Tekenen huurcontract

We stellen een huurcontract op welke we samen tekenen. Natuurlijk voldoet die aan alle juridische eisen.

Inspectie en oplevering

We doen een inspectie, stellen een opleveringsrapport op en zorgen voor het overdragen van de sleutels.

Tarieven

Tarieven en service

Verhuur (1 maand) - min. € 1750 ,- incl. btw

(inclusief foto sessie, NEN rapport, plattegronden en funda presentatie)

Beheer (1 maand) vanaf € 65,- incl. btw

incl. beheren borg, innen van de huur, technische ondersteuning en aanspreekpunt voor huurders

FAQ

Veelgestelde vragen

Veel vragen zijn ons al eens gesteld. Deze hebben we met de antwoorden op een rij gezet. Misschien staat jouw vraag er ook tussen.

Of je jouw woning mag verhuren is van verschillende zaken afhankelijk. Hoe lang ben je bijvoorbeeld eigenaar? Hoe hoog is de WOZ waarde? Ligt je woning in een VVE? Dan is er toestemming nodig. Vaak moet dan een huurdersverklaring worden ingevuld. Tijdens de kennismaking met één van onze makelaars wordt dit in kaart gebracht voor je!

Hierin zijn verschillende opties mogelijk. De lengte heeft vaak juridische gevolgen. Ook ben je bij een langer contract minder flexibel. We adviseren jou hier graag persoonlijk over.

Hierin zijn ook verschillende opties. Denk bijvoorbeeld aan een diplomaten clausule. We adviseren jou hier graag over in een persoonlijk gesprek.

Kom je er niet helemaal uit? Wij staan voor je klaar.

Dankzij jarenlange ervaring weten wij onze klanten te helpen met het juiste advies.

Onze medewerkers onderscheiden zich door de combinatie van betrokkenheid, deskundigheid en passie. Wij geven je graag persoonlijk advies.