Verkoop / Aankoop

Amster Vastgoed

Jouw partner in vastgoed.

Een droomhuis aan de schilderachtige grachten van de stad, een investeringsobject aankopen in het bruisende centrum, of je huidige eigendom voor de beste prijs verkopen, bij ons ben je aan het juiste adres. Wij begrijpen dat elke vastgoedtransactie uniek is en daarom bieden we gepersonaliseerde diensten die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften.

Samenwerking

De Makelaers

We hebben gekozen voor een samenwerking met makelaarskantoor De Makelaers in Amsterdam, zodat we je in deze hectische woningmarkt de optimale service kunnen bieden. De Makelaers is een jong kantoor met veel ervaring. Door middel van een actieve aanpak bieden wij full-service dienstverlening en hebben we een frisse kijk op zaken. De Makelaers is de afgelopen 4 jaar uitgeroepen tot de Beste Makelaar van Nederland / Noord-Holland. De aanmelding van de woning of het bedrijfspand zal verlopen via De Makelaers, en de backoffice zal alle afspraken coördineren en inplannen. Hierdoor staan wij direct voor je klaar met een groot team.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Beste Makelaar van Nederland2016, 2019, 2020, 2022
Lees verder
Beste Makelaar van Noord-Holland2017, 2018, 2021
Lees verder

Tarieven

Verkoop / Aankoop

De tarieven zijn afhankelijk van de wensen en eisen. Zo speelt de prijs, de grootte en de benodigde werkzaamheden mee in de hoogte van de courtage. Wel kunnen we je aangeven dat onze courtages concurrerend zijn! In een kennismaking zullen we je adviseren over de prijzen, onze dienstverlening en uiteraard de kosten. Zo weet je gelijk waar je aan toe bent.

FAQ

Veelgestelde vragen

Veel vragen zijn ons al eens gesteld. Deze hebben we met de antwoorden op een rij gezet. Misschien staat jouw vraag er ook tussen.

We zijn actief in groot Amsterdam inclusief de Zaanstreek en de Bollenstreek. Door onze jarenlange ervaring durven wij ons hier wel de specialist te noemen.

Ja, de makelaar die bij jou langs komt voor een kennismaking zal ook de verkoop en/of de aankoop begeleiden. Je hebt altijd te maken met een NVM gecertificeerd makelaar.

Kom je er niet helemaal uit? Wij staan voor je klaar.

Dankzij jarenlange ervaring weten wij onze klanten te helpen met het juiste advies.

Onze medewerkers onderscheiden zich door de combinatie van betrokkenheid, deskundigheid en passie. Wij geven je graag persoonlijk advies.