Werken bij

Word onze nieuwe collega

Ontdek jouw toekomst in de vastgoedsector

Amster Vastgoed is een toonaangevend vastgoedbedrijf in Groot-Amsterdam. Gespecialiseerd in aan- en verkoop, waardebepalingen, taxaties, beheer en verhuur van woningen, het verstrekken van energielabels en duurzaamheidsadvies. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en gedreven professionals die willen bijdragen aan onze groei en zich verder willen ontwikkelen in de vastgoedbranche.

Solliciteer direct

Openstaande vacatures:

Energieadviseur

In het kader van duurzaamheid en energie-efficiëntie zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven Energieadviseur om ons team te versterken en onze klanten te ondersteunen bij het verduurzamen van hun woningen.

FAQ

Open sollicitatie

Staat er geen vacature bij die aansluit op jouw profiel? We zijn altijd geïnteresseerd in getalenteerde professionals! Stuur ons gerust een open sollicitatie met je CV en motivatiebrief naar info@amstervastgoed.nl. We bewaren je gegevens en nemen contact met je op zodra er een passende vacature beschikbaar komt!

Kom je er niet helemaal uit? Wij staan voor je klaar.

Dankzij jarenlange ervaring weten wij onze klanten te helpen met het juiste advies.

Onze medewerkers onderscheiden zich door de combinatie van betrokkenheid, deskundigheid en passie. Wij geven je graag persoonlijk advies.